5 de juny 2011

Crònica del dia 4 de juny del 2011 escrita pel Jaume, el Sergi, el Marcel, el Gerard Badia, el Gerard Teruel, el Marc Torrent i l'Alex.

Avui el mati, després de despertar-nos, vestir-nos i esmorzar amb els nens de Sèrbia, hem assajat els falcons. Estàvem una mica nerviosos i, després d’assajar i vestir-nos amb la roba per actuar, hem anat cap al festival  Inima de Copil (cor de nen). Pel carrer la gent ens mirava perquè anàvem vestits amb una roba poc habitual i hem passat una mica de vergonya.
Quan hem arribat al parc hem vist l’escenari, que era impressionant, i encara ens hem posat més nerviosos. A nosaltres ens han rebut amb molt d’entusiasme. Hem vist com anaven actuant tots els nens i nenes que hem anat coneixent aquests dies. Els seus vestits tradicionals eren molt elegants.
Nosaltres érem ells vuitens en actuar, tot ha anat molt bé. Al final quan ja s’havia acabat hem agraït als organitzadors tot el què han fet per nosaltres durant el viatge i l’estada a Romania. Després hem dinat al parc i hem anat a la residència a agafar les maletes.
No volíem marxar però malauradament ja fa 15 minuts que ja ens hem enlairat.


















  

6 comentaris:

  1. Família Vilaseca Tomàs5 de juny 2011, 22:40:00

    Ara ja tots sou aquí i l'emoció encara continua amb el record de les experiències que heu passat. Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquest viatge, mestres, pares i tots els que us han acompanyat durant la seva estada.
    PD: Només un comentari en plan carinyós: El Cris ha escrit 2 cròniques i l'Àlex cap, voleu dir que no us heu confós de bessó?

    ResponElimina
  2. Moltissimes gràcies a tots els que heu fet posible aquest viatge, que ben segur no oblidaran mai. Ha sigut fantàstic!!!
    També amb plan carinyós: Us heu oblidat d´en Marcel, en aquesta darrera crónica, que també hi va participar.
    Moltes gràcies per tot
    una abraçada

    Cristina i Pep

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots perque l'actuació va ser fantàstica. Rosa has aconseguit que quasi semblessin professionals, Alguer ja ens han explicat l'emotiu discurs pre-partit i Eulàlia i pares acompanyants l'organització ha sigut perfecte. Gràcies.
    Àlex i Anna

    ResponElimina
  4. Afegir-nos a l’agraïment a t@ts.

    Podeu descarregar-vos un fitxer amb la recopilació de tot el blog.

    http://dl.dropbox.com/u/31500548/Els%20alumnes%20de%206%C3%A8%20de%20l%27Escola%20Lys%20a%20Romania.pdf

    una abraçada

    ResponElimina
  5. Meravellosa recopilació en un PDF!!! Genial, tots estarem encantats de desar aquest document.

    Gràcies!!!

    ResponElimina
  6. Família Vilaseca Tomàs8 de juny 2011, 16:16:00

    Gràcies per rectificar!!!

    ResponElimina